Dos homes van comparèixer davant un tribunal britànic acusats d'haver donat diners l'any passat a Anglaterra a Mohamed Abrini, imputat pels atemptats del 22 de març a Brussel·les i del 13 de novembre a París. Mohammed Ali Ahmed i Zakaria Boufassil, tots dos de 26 anys, van ser acusats d'entregar 3.800 euros a Abrini quan aquest va estar entre el 9 i el 16 de juliol de 2015 a Birmingham, la ciutat anglesa on els dos resideixen. També va comparèixer, vestida amb un burca que va haver d'apartar per identificar-se, Soumaya Bouffasil, de 29 anys, acusada amb Ahmed d'haver recaptat fons amb fins de terrorisme.

Segons es va aclarir en l'audiència, Ahmed té la nacionalitat britànica, mentre que els dos germans Bouffasil són belgues d'origen marroquí, tot i que resideixen a Birmingham (centre d'Anglaterra). Tots tres van ser detinguts al Regne Unit entre els dies 14 i 15 d'abril, com a resultat d'una operació coordinada entre les policies britànica, francesa i belga.

Després de confirmar la identitat dels sospitosos, el jutge de la Cort de Magistrats de Westminster Howard Riddle va ordenar el seu ingrés a la presó fins que se celebri el judici, el proper 13 de maig. Mentrestant, es va prolongar un altre mes la detenció d'Abrini, imputat pels atacs a Brussel·les.