Les autoritats egípcies van prosseguir ahir amb les labors de cerca de les restes de l'avió de Egyptair que es va estavellar en el mar Mediterrani dijous passat i van assegurar que totes les hipòtesis romanen sobre la taula en aquests moments.

Un submarí del Ministeri de Petroli egipci, que pot aconse?guir els 3.000 metres de profunditat sota l'aigua, es va sumar ahir a la cerca que es desenvolupa a 290 km de la costa de la ciutat d'Alexandria (nord d'Egipte), en un àrea de 65 km quadrats. En aquest punt van ser trobats dissabte els primers fragments de l'avió, així com restes humanes i objectes personals dels viatgers: 56 passatgers -30 ciutadans egipcis i 15 francesos, entre altres nacionalitats-, a més de set membres de la tripulació i tres efectius de seguretat.

El president egipci, Abdelfatah al Sisi, va assegurar ahir que tots els escenaris estan oberts i que encara no es pot determinar la causa de l'accident. Així mateix, va demanar cautela als mitjans perquè "fins ara totes les suposicions són possibles, per tant, per favor, és molt important que no parlem i diguem que hi ha una suposició determinada", va dir.