Un home de 43 anys va ser detingut després de confessar que va matar dimecres a casa seva a Vitòria una dona de 60 anys, amb la qual no mantenia una relació sentimental, i que posteriorment la va esquarterar i va llançar les restes al riu, part de les quals han estat ja localitzades. El cas es va conèixer després que dilluns una persona relacionada amb l'ara detingut alertés d'un possible homicidi a l'Ertzaintza, que va acudir a l'habitatge.

L'home va admetre que va matar la dona, després de colpejar-la amb un test, i va decidir llavors esquarterar el cos, tallant-lo amb una serra, per desfer-se després de les restes llançant-les al riu Zadorra, fins on les hauria portat a poc a poc durant les següents jornades, entre dijous i dissabte.

El trasllat de les restes fins als voltants del pont d'Abetxuko l'hauria fet en una maleta, que finalment també va llançar a l'aigua, segons el seu testimoni. També s'hauria desfet de la documentació de la víctima, llançant-la per una claveguera. Després muntar un dispositiu de recerca a la zona de la llera del Zadorra, bussos de l'Ertzaintza van localitzar algunes restes humanes.