L'estació de Méndez Álvaro del Metro de Madrid va ser al matí d'ahir escenari d'un episodi de pànic. Desenes de persones van sortir corrent, entre crits i confusió, davant el que pensaven que era un tiroteig. No obstant això, després d'uns minuts de desesperació, es va poder saber que els sorolls havien estat provocats per un tren de la línia 6 avariat que provocava un so que alguns usuaris van relacionar amb trets.

«Hi havia gent plorant i una dona s'havia suggestionat tant que assegurava haver vist fins i tot el tiroteig i gent amb pistoles», va explicar Laura Caso, que es trobava en aquell moment a punt de baixar a l'andana de la línia 6. Segons va relatar, poc després d'entrar al metro, quan es disposava a baixar les escales mecàniques, va veure «pujar tothom dient que havien vist trets i que sortíssim d'allà».

L'olor a cremat provocada pel tren avariat va ser també motiu d'alarma i no va ajudar a tranquil·litzar els viatgers, segons va explicar aquesta usuària. «Hi havia dos agents de Policia corrent, hi ha gent que ha sortit disparada cap a fora de l'estació espantada, altres ens hem esperat al costat dels torns per veure què passava», va afegir.