L'aspirant republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, va afirmar que acceptarà el resultat de les eleccions presidencials nord-americanes del proper 8 de novembre «si guanya», hores després d'eludir confirmar si acatarà el veredicte de les urnes. «Acceptaré totalment els resultats d'aquestes grans i històriques eleccions si guanyo», va dir Trump en un acte de campanya a Delaware (Ohio), després del tercer i últim debat presidencial de Las Vegas davant la seva rival demòcrata, Hillary Clinton.

Tot i la polèmica generada, el magnat va aprofundir en la seva denúncia que es tracta d'uns comicis «arreglats» i favorables a Clinton. Per això, va destacar que es reserva «el dret a impugnar o presentar un desafiament legal en cas d'un resultat qüestionable», si bé es va declarar disposat a reconèixer un «resultat electoral clar».

En tot cas, el candidat republicà a la Casa Blanca no va confirmar en el darrer debat amb la seva rival si acceptarà el resultat de les eleccions. «Ho diré en el seu moment. Mantindré el suspens», va respondre el magnat a una pregunta directa del moderador, Chris Wallace, sobre si acataria la resposta de les urnes després d'haver llançat recentment acusacions que les eleccions poden estar arreglades a favor de Clinton.

Trump va assegurar que hi ha «milions de persones registrades per votar que no haurien d'estar registrades», va carregar de nou contra els mitjans «corruptes» i va assegurar que no s'hauria d'haver permès a Clinton utilitzar un servidor privat per als seus correus electrònics com a secretària d'Estat i «moltes altres coses».

Clinton va reaccionar ràpidament assegurant que aquesta actitud era «esgarrifosa», va afirmar que el seu rival sempre creu que tot està trucat quan no surt victoriós i va dir que Trump està «degradant» la democràcia amb aquests comentaris. Aquest va ser un dels instants més comentats d'una nit en què també van acaparar gran part dels focus les acusacions d'ingerència del govern rus a les eleccions i les al·legacions d'assetjament sexual contra el candidat republicà.

En aquest sentit, la instructora de ioga Karen Virginia va acusar el candidat presidencial republicà a la Casa Blanca d'haver-la grapejat fa 18 anys. Virginia es va posar a plorar diverses vegades en recordar la seva trobada amb el polèmic magnat.