L'estudiant de Cadis de 14 anys que, al costat de dues companyes de la seva classe de Secundària, va iniciar una campanya de recollida de signatures en contra de les proves finals d'ESO i Batxillerat, conegudes com a «revàlides», va aconseguir arribar a 1 milió de suports. Isidoro Martínez va iniciar la seva petició a la plataforma change.org el passat 30 de juliol explicant que rebutja aquestes proves que fixa la Lomce al final de quart d'ESO i segon de Batxillerat perquè s'obliga els alumnes a «passar dues revàlides» després d'haver aprovat el curs. El milió de firmes s'ha aconseguit poc després que el passat 26 d'octubre hi hagués una vaga educativa, convocada pel Sindicat d'Estudiants i els pares de la Ceapa, i l'endemà que Mariano Rajoy anunciés en el debat de la seva investidura com a president del Govern que suspèn els efectes de les revàlides fins que hi hagi un pacte educatiu.

El setembre passat, el ministre d'Educació en funcions, Íñigo Méndez de Vigo, va rebre el jove amb les seves companyes Teresa Santiago i Ana María Varela, de l'IES La Bahía de San Fernando.

Méndez de Vigo, segons el jove, els va comentar que aquestes proves no s'anomenen «revàlides» i els va assenyalar que són proves que «poden motivar els alumnes».