Agents de la Policia Nacional, el fiscal anticorrupció i el secretari del jutjat d'Instrucció número 2 de València van acudir a les oficines de l'empresa pública de la Generalitat Circuit del Motor per demanar documentació relativa a l'organització de la Fórmula 1 a València. Aquest jutjat investiga suposades irregularitats en l'organització de cinc Grans Premis entre 2008 i 2012 i manté imputats l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, l'exconsellera d'Esports Dolores Johnson i l'empresari i expilot Jorge Martínez Aspar.

Tota la documentació retirada correspon a l'organització dels cinc grans premis d'Europa que es van celebrar en el circuit urbà de València, bé en la primera etapa, sota la direcció de Valmor, bé posteriorment, sota la supervisió de Circuit del Motor. La jutge que instrueix el conegut com a cas Valmor va decretar recentment el secret del sumari en una de les peces separades del cas. Aquesta decisió va respondre a la necessitat de practicar diverses diligències sol·licitades pel fiscal, fet pel qual el secret afecta totes les parts excepte el Ministeri Públic.

Entre aquestes diligències es sol·licitava al director General de l'empresa pública Circuit del Motor el llibre major de comptes i factures, suports documentals de les factures emeses per l'organització de les esmentades proves automobilístiques, justificants de pagament, identificació de comptes i apoderats dels mateixos, certificació del contingut del llibre de socis i actes del consell i junta de Valmor (després de la seva adquisició per la Generalitat). Al president de la Societat pública Proyectos Temáticos se li va reclamar igualment còpia del llibre major, identificació de comptes bancaris i apoderats.