Un jove de 24 anys va obrir el cap amb una garrota al pare de la seva xicota, una menor de 16 anys embarassada de quatre mesos, després que el progenitor de la noia la colpegés a la panxa perquè avortés, a més d'insultar-la a Madrid. Malgrat els cops a la panxa, el fetus no va resultar danyat i la gestació evoluciona amb normalitat, segons van poder certificar els facultatius en l'informe mèdic que l'hospital Gregorio Marañón va emetre després d'atendre la menor, segons fonts de la investigació, que van assenyalar que els dos homes van ser detinguts.

Segons el relat de la jove, del seu xicot i de la mare d'aquest, el pare de la menor, que, segons sembla, s'oposava a la relació sentimental que mantenia la seva filla, va acudir a la casa on es trobava la parella en estat d'embriaguesa colpejant insistentment la porta.

En obrir la porta, l'home, Luis CM, de 47 anys, va començar a proferir insults i amenaces al xicot de la seva filla i a aquesta, entre ells «gitano, et mataré, mataré el teu fill», «puta» o «has d'avortar». L'home va agafar la seva filla pel cabell i va arribar a donar puntades de peu a l'abdomen de l'embarassada.

El xicot de la menor, Isaac ME, de 24 anys, va intentar defensar-la dels cops i amb una garrota va colpejar al cap el pare, al qual els agents de la Policia Nacional van trobar al carrer assegut a terra, amb un profund tall al cap i intentant tapar l'hemorràgia amb un mocador. Una unitat del Samur-Protecció Civil va assistir l'home i el va traslladar a l'hospital amb una possible fractura al crani i pronòstic reservat.