La candidatura de Pedro Sánchez entregarà al juliol al Tribunal de Comptes la seva llista de donants com a annex a la comptabilitat del PSOE, segons l'acord al que va arribar amb la gestora, a la qual va reiterar que tancarà el seu crowdfunding quan les primàries quedin convocades formalment dissabte.

«Estem molt contents amb l'acord perquè s'ha demostrat que teníem raó», va explicar l'assessor jurídic de la candidatura de Sánchez, Andrés Perelló, al final de la reunió celebrada a Ferraz. A la trobada hi van assistir, en representació de la gestora, el gerent del PSOE, Gregorio Martínez, i l'assessor jurídic Álvaro Sánchez Manzanares, mentre que en nom de Sánchez ho van fet el secretari d'Organització dels socialistes navarresos, Santos Cerdán; l'exalcalde de Montellano (Sevilla) Paco Salazar i el jurista Andrés Perelló.

Fa set dies, en una reunió amb representants dels tres candidats, la gestora va intentar que l'equip de Sánchez «bolqués les dades» dels seus donants en la comptabilitat del partit, en compliment de la Llei de finançament de partits polítics.