La Policia del Capitoli de Washington va detenir una dona que va intentar atropellar diversos agents en un automòbil, en un incident que segons les autoritats no està relacionat amb el terrorisme. Segons la portaveu de la Policia del Capitoli, Eva Malecki, l'incident es va desencadenar quan una dona va ser instada a aturar-se per conduir de manera erràtica i es va resistir. Segons Malecki, tot apunta que no hi ha «nexes amb el terrorisme» i que la naturalesa de l'incident és «criminal».

La Policia del Capitoli, que protegeix els limíts del Congrés nord-americà, va realitzar diversos trets contra aquesta conductora, que va ser detinguda, tot i que no hi va haver ferits. La situació va ser continguda amb rapidesa, encara que momentàniament va haver-hi escenes de tensió a l'edifici del Capitoli, mentre es demanava a tothom abandonar l'exterior de l'edifici, segons fotos publicades per testimonis a Twitter.

Segons fonts policials, la detinguda es va estavellar contra un vehicle patrulla de la Policia del Capitoli, a prop del Jardí Botànic de Washington. Posteriorment, la conductora va estar a punt d'atropellar diversos agents prop del carrer que transcorre entre l'edifici central del Capitoli i els annexos amb oficines de legisladors.

L'incident es va produir poc abans de dos quarts de deu del matí i, de moment, es desconeix si la conductora només tenia la intenció de fugir o de provocar ferides als agents. Alguns edificis del complex de Capitoli van tancar les portes i van demanar a tothom mantenir-se a l'espera, encara que altres audiències previstes a l'hora de l'incident van transcórrer sense sobresalts.

L'any 2013, una conductora, que viatjava amb la seva filla de curta edat es va estavellar contra una tanca de la Casa Blanca i després es va resistir a aturar-se davant les barricades de la Policia del Capitoli, fet pel qual va ser abatuda.

En els darrers dies s'han produït petits incidents amb persones que han intentat entrar a la Casa Blanca, fet pel qual s'ha decidit reforçar la vigilància al lloc on resideix el president dels Estats Units.