? La diputada socialista francesa Corinne Erhel, de 50 anys, va morir de manera sobtada divendres mentre participava en un míting a Bretanya a favor del candidat centrista a les presidencials d'avui, Emmanuel Macron. «He rebut amb gran dolor la notícia de la mort de Corinne Erhel després trobar-se malament durant un míting a Plouisy (al nord-oest de França), mentre feia un discurs en defensa dels valors de la República davant 300 activistes», va anunciar el president de l'Assemblea Nacional, Claude Bartolone, en un comunicat.

Segons van assenyalar el mitjans locals, Erhel era l'última ponent en un míting de suport a la campanya de Macron i es va desmaiar en ple escenari. La diputada va ser traslladada immediatament a un hospital on es va anunciar la seva mort. Macron va compartir al seu compte de Twitter el condol per la mort de la diputada que va publicar el secretari general d'En Maxa!, Richard Ferrand. L'últim tuit compartit per la diputada morta correspon precisament al míting durant el qual va morir.

Corinne Erhel es va unir al moviment En Marxa! al desembre de 2016 i estava molt implicada en la campanya de Macron. La diputada havia assegurat al seu entorn sentir-se molt cansada en les últimes setmanes, segons el mitjà France Bleu.