El president dominicà, Danilo Medina, va revelar que les converses dels representants del Govern de Veneçuela i l'oposició per a un nou diàleg continuaran el proper 27 de setembre, després de concloure dos dies de reunions a Santo Domingo. En acabar la trobad, que es va allargar més de 10 hores enmig d'un gran hermetisme, Medina va anunciar que es va acordar crear una comissió formada per diversos països que donarà seguiment a les converses.

«Hem avançat en l'agenda dels grans problemes de Veneçuela», va expressar Medina, alhora que va anunciar que es va acordar crear una comissió de seguiment que integraran països com Mèxic, Xile, Nicaragua i Bolívia.

Per part seva, el representant del Govern veneçolà a les converses amb l'oposició celebrades a Santo Domingo, Jorge Rodríguez, va afirmar que aquesta és l'oportunitat «més ferma i clara» de la qual ha estat protagonista en recerca d'una solució a la crisi a Veneçuela. Rodríguez va expressar el seu «profund» agraïment al president dominicà per la seva mediació en els contactes mantinguts.