Dos estudiants van morir i quatre més van resultar ferits en un tiroteig ocorregut en un col·legi de Goiania, capital de l'estat de Goiás (centre del Brasil), i atribuït a un company de les víctimes que pel que sembla patia assetjament escolar. La policia va atribuir el múltiple crim a un adolescent de 14 anys, fill d'agents de la Policia Militaritzada i que suposadament va utilitzar una arma de dotació de la institució, una pistola que va retirar de casa d'amagat dels seus pares.

L'agressor va portar l'arma al col·legi amagada a la motxilla i la va disparar dins d'una aula que compartia amb prop de 30 companys, contra els quals va disparar de forma indiscriminada, segons els testimonis. El greu incident va tenir lloc cap al migdia al Col·legi Goyases, una institució privada situada en un exclusiu conjunt residencial a Goiania.

El Servei d'Atenció Mòbil d'Urgències (SAMU) va informar que va retirar els cossos de dos adolescents de la institució. El Cos de Bombers, per la seva banda, va dir haver traslladat a un hospital de Goiania dues noies i un adolescent d'entre 12 i 13 anys que van patir ferides de bala, i que un quart ferit, l'estat del qual era greu, va ser conduït en helicòpter a un altre centre mèdic.

L'agressor, fill d'un major i d'una sergent de la Policia Militaritzada, pel que sembla era molestat pels seus companys per la suposada mala olor que desprenia. Una de les víctimes va ser un company que li va portar un desodorant com a broma.