Més de 6.000 persones van participar en una concentració convocada a Huelva capital per donar suport a les famílies de víctimes per mort violenta, que van apel·lar a la consciència dels polítics perquè mantinguin la presó permanent revisable. A la concentració van assistir el pare de Mari Luz Cortés, el pare de Diana Quer, els pares de Marta del Castillo, la mare de Ruth i José i familiars de Maria i el seu pare Miguel Ángel, assassinats en el doble crim d'Almonte (Huelva), entre d'altres.

En un acte carregat d'emotivitat, en què es va guardar un minut de silenci pel petit Gabriel, i en què va sonar la cançó preferida d'aquest, Girasoles, de Rozalén, Juan José Cortés va agrair el suport a «tots els ciutadans» que amb la seva presència van demostrar el seu suport a la presó permanent revisable, al que va afegir Ruth Ortiz que «les famílies mai oblidaran aquest suport».

El pare Diana Quer va lamentar que «ningú ens tornarà els nostres fills», i que el seu objectiu és que els seus morts «no quedin en una pàgina de successos, sinó que marquin un abans i un després per crear una societat més justa». En aquest punt, va manifestar que «no neguen el dret de reinserció d'aquests assassins, sinó que volem protegir els nostres fills». Paral·lelament, va destacar que ja porten aconseguits tres milions de signatures per mantenir aquesta figura judicial, i va deixar clar que es tracta d'«un moviment completament apolític».