Un gol de penal convertit per Manga en el minut 29 de la primera part ha servit perquè el Girona FC derrotés al Saragossa i es quedés amb els tres punts fet que fa justícia a allò vist durant el partit i també als mèrits fets per l'equip gironí en les últimes jornades. El Girona ha estat el dominador del joc en els primers 45 minuts arribant a disposar de diverses oportunitats de gol la primera de les quals va ser per a Raúl Martín i la segona per a Alberto Manga qui en el minut 28 ha transformat el penal que Pulido havia comès sobre Gabri.

A la primera part, el Saragossa només ha inquietat els últims minuts gràcies a una acció doble de Braulio i Jorge López en el minut 39 que han trobat sengles respostes de Rafa Ponzo. El mateix Jorge López ha tingut en el minut 42 una oportunitat inesperada ja que un llançament llunyà havia de ser controlat sense problemes pel porter del Girona encara que la pilota li ha passat per sota i s'ha estavellat en el pal esquerre de la seva porteria. Sense més incidències es va arribar al descans.

Ja a la segona part Marcelino ha introduit un doble canvi donant entrada a Ewerthon i a Arizmendi i col·locant a Jorge López al centre del mig camp.

Amb els retocs el Saragossa ha disposat de vint minuts del seu millor joc i de diverses oportunitats per marcar. Les més clares en els minuts 18 i 21. A la primera un centre de Jorge López l'ha rematar Arizmendi per damunt del travesser i en la segona Oliveira ha rematat fora per poc després d'un aldarull a l'àrea petita.

A partir d'aquí a Saragossa ha tornat a un joc gris i l'equip català ha recuperat la tranquil·litat amb que havia jugat en el primer període. Els visitants han acabat amb deu després que l'àrbitre del partit ensenyés la cartolina vermella a Oliveira per un cop de colze al centre del camp a Xumetra.

- Fitxa tècnica:

1. Girona: Ponzo, José, Serra, Migue, Amantegui, Matamala, Manga (Paco Esteban, m.74), Chechu (Jaume Duran, m.65), Xumetra, Gabri, i Raúl Martín (Dorca, m. 55).

0. Real Zaragoza: López Vallejo, Pignol, Pulido, Pavón, Paredes, Jorge López, Zapater (Arizmendi, m.46), Hidalgo, Caffa (Songo'o, m.77), Braulio (Ewerthon, 46) i Oliveira.

Àrbitre: Vicente José Lizondo Cortés (valencià) va mostrar la cartolina groga als locals Paco Esteban i Rafa Ponzo i als visitants Pavón i Jorge López. Oliveira ha vist la vermella directa al donar un cop de colze (m.84).

Gols: Manga (29) de penal.

Incidències: Encara que s'esperava el primer ple de la temporada, no s'han sobrepassat els 6000 espectadors a l'estadi de Montilivi.