Un Llagostera amb moltes baixes va buscar, sense èxit, la victòria al camp del Morell, que l'afermés encara més al capdavant de la classificació.

El partit, però, va començar amb el domini dels locals, exercint molta pressió sobre els roig-i-negres. Els homes que entrena Oriol Alsina van començar a espolsar-se aquesta pressió de sobre i al minut 18, David Costa, va avisar del perill visitant amb una pilota que els defenses locals van treure sota pals. La rèplica, un xut des de la frontal de l'àrea d'Aleix al 25. Abans d'arribar al descans encara una ocasió més per al Llagostera gràcies a una rematada de cap, a la sortida d'un córner, que Raúl Salgero va treure amb la punta dels dits. Amb aquesta acció es va acabar la primera meitat. A la represa més joc físic amb ocasions puntuals.

El Morell va tenir l'1-0 a prop gràcies a un xut, a la mitja volta, de Juanma, que Ivan Portolés va refusar a còrner. En qüestió de set minuts, els locals es van quedar amb nou homes sobre el terreny de joc per les expulsions, per doble amonestació, de Gonzalo i Munta. El Llagostera, sentint-se superior, va posar setge a la porteria de Salgero buscant una victòria que, per punts, estava mereixent. Tot i els esforços però no hi va haver formes de trobar el camí del gol. L'última acció perillosa del partit va ser pels d'Alsina. Salgero va refusar una rematada a boca de gol de Casagran. Els gironins però es mostrven satisfets pel punt aconseguit, tenint en compte les moltes baixes que pateix l'equip.