El Múrcia és un equip fet per lluitar per l'ascens i amb unes individualitats comprades a preu d'or que s'ha estat deu jornades hivernant. Ahir contra el Girona, no és que es despertés i passés clarament per sobre dels gironins. Simplement va fer valer la seva qualitat individual en un parell d'ocasions per imposar-se a un Girona que, com de costum, no va ser inferior en cap moment.

Els de Raül Agné no es van deixar intimidar ni per la Nueva Condomina ni per Javier Clemente i van sortir connectats des del primer segon, convençuts que podien endur-se els tres punts. El Girona però va repetir el guió dels últims desplaçaments i va veure com l'equip local era el primer en avançar-se al marcador. Capdevila, aprofitant un rebuig de punys d'Ivan Gómez, es va encarregar de frenar l'ímpetu gironí amb una forta gardela des de la frontal de l'àrea. L'1-0 en la primera aproximació de perill constatava una efectivitat màxima del Múrcia.

El tècnic del Múrcia, Javier Clemente va demostrar que, malgrat totes les punyalades que ha rebut durant la setmana, s'havia estudiat bé el Girona. L'entrenador basc va donat ordres a Mejía de no deixar pensar Manga, el cervell gironí. Sense Matamala al camp i amb el vallesà ben marcat, el Girona no aconseguia fer circular la pilota amb fluïdesa al mig del camp. Xumetra, l'altra arma gironina, també era vigilat de ben a prop per Peña i Hèctor Simon, mancat de ritme, no va podia fer valer el factor sorpresa. Després del gol, el Múrcia va seguir empenyent, no pas abrumadorament, sinó només lleugerament. El descans era el millor que li podia passar a un Girona que, a banda d'un cop de cap de Migue a la sortida d'un córner, no va trepitjar l'àrea d'Alberto García.

Veient el panorama a la represa Raül Agné va haver de recórrrer a "Déu", tal com dijous havia batejat Matamala.

El tècnic gironí va canviar la parella de pivots i va tornar a sacrificar Rangel per donar entrada a Dorca. I precisament va ser Matamala qui va tenir la primera ocasió de perill del Girona en una falta que va salvar Alberto per baix. En el córner següent l'exporter del Figueres va haver de treure les mans per evitar un gol olímpic de Manga. Poc després Gabri va perdonar l'empat en rematar fora una centrada de Raúl Martín. El Girona es començava a treure la son de les orelles. Matamala havia reactivat el Girona. Aleshores el Múrcia va recórrer però, va intentar aturar el joc amb canvis i pèrdues de joc constants. Aquestes interrupcions van frenar l'embranzida que havia donat Matamala al Girona i Bruno, en un llançament de falta al primer pal, va sentenciar al darrer minut de partit. Qualsevol intent de remuntada quedava ja del tot avortat.