Iñaki Alonso, entrenador del Real Unión, va assenyalar eufòric en la roda de premsa posterior al partit que viu "un somni" després d'eliminar "al millor equip del món". "Els somnis es compleixen amb fe i el meu equip ha respost de sobres. Em sento ple per dins pel lliurament i la imatge. És el moment de gaudir d'una cosa històrica", va dir el tècnic emocionat.

"No he plorat però he estat a punt. En aquests moments cal mantenir la calma perquè estem donant la imatge en un moment històric, un tema mundial. És molt important que el poble d'Irun estigui molt orgullós de nosaltres", va afegir al conèixer que es llançaven coets a la Plaça San Juan com celebració.

Bernd només parla 3 minuts

Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, va reconèixer, ple d'ironia en una roda de premsa fugaç -només tres minuts de durada-, que entén "que alguns" dubtin de la seva "continuïtat" després de ser eliminat en setzens de final de la Copa del Rei per un equip de Segona divisió B com el Real Unión.

"No dubto de la meva continuïtat però entenc que d'altres sí. Tots han d'estar amb molts dubtes de l'equip i del meu treball. És la cosa més lògica amb el que estem veient", va dir amb gest contrariat.

Quan va ser preguntat sobre a qui es referia, directius o premsa, Schuster va guardar silenci i va donar per finalitzada una compareixença que va començar amb una felicitació al seu rival, el Real Unión: "Cal felicitar a l'Irun pel que ha fet en els dos partits. Mereix totalment passar l'eliminatòria. No hem estat capaços de posar-hi la tensió necessària per guanyar".