L'atleta establerta a Lloret de Mar Eva Arias va quedar en segona posició a la XIV Cursa Popular de Costa de Ajo (Cantàbria), disputada aquest passat cap de setmana. Amb un temps de 8 minuts i 41 segons, Arias es va quedar a només un segon de la guanyadora, l'atleta del seu mateix equip, el Valencia Terra i Mar, Margarita Fuentes Pila.

Emilio Sánchez Vicario, seleccionador nacional de Copa Davis, continua insistint que si hi ha alguna cosa que l'equip espanyol mostra davant la final contra l'Argentina en Mar del Plata el proper cap de setmana, és "il·lusió i ganes". El capità va dir que preveu que sigui "una final de Copa Davis molt disputada i amb emoció fins al final".

Joan Llaneras, campió olímpic de puntuació i subcampió a madison en els Jocs de Pequín, es va imposar en la prova estrella de l'Associació de Ciclista Professionals (ACP). Llaneras amb el triomf de la ACP no oculta la seva alegria i va comentar: "és la cirereta al pastís a la meva carrera. Un comiat esplèndit, encara que seguiré vinculat al món del ciclisme".

El CB Mifas-Esplais no va poder estrenar-se amb victòria en el primer partit de lliga 2008/09 a casa, ja que va acabar perdent per un contundent 30 a 74 contra l' Unes Sant Feliu del Llobregat. Les nombroses baixes dels castellonins van ser claus per decantar un partit en el que Bermúdez, amb 10 punts, va erigir-se en el màxim anotador del conjunt local.