El Girona té a les seves mans passar un Nadal més que tranquil. Falten quatre partits de lliga abans que el campionat s'aturi i els de Raül Agné en jugaran tres a casa i un a fora. Montilivi ja s'està convertint en un fortí (només hi ha guanyat el Salamanca i, tot i així, va fer-ho gairebé per accident). Si importants van ser les victòries contra rivals de dalt com Saragossa o Hèrcules, més ho han de ser contra equips de la lliga del Girona, la de la permanència, com el Sevilla Atlètic, que ve dissabte, o l'Elx, que serà el següent rival a l'estadi després d'haver rendit visita al sorprenent Xerez.

És evident que l'estrena de l'equip a Segona és de notable. La setmana passada va ser la de passar balanços i és evident que, sumar 17 punts després de 13 jornades i ocupar el dotzè lloc a la classificació ha de ser considerat un èxit per a un club acabat d'ascendir i que té un pressupost limitat de 5,5 milions. El millor de tot plegat és que amb més de mitja primera volta disputada, mai s'ha entrat en zona de descens i sempre s'ha tingut un coixí prou confortable de punts respecte als últims classificats. Ara és de quatre punts. Sempre, però, es pot demanar més. "I si la defensa no hagués fallat contra el Salamanca i el Rayo"... "I si contra la Reial Societat s'haguessin transformat les ocasions...", "I si a València, contra el Llevant, haguéssim aprofitat els dos penals a favor"... No hi ha lloc per a les lamentacions. Lluny de Montilivi resulta evident que cal millorar, però d'entrada l'equip està rendint amb unes prestacions més que interessants.

La lliga del Girona comença ara, en els quatre partits que falten per acabar l'any. Superar el cuer dissabte que ve s'ha convertit en una obligació. Tampoc es podrà fallar contra l'Elx. I abans d'acabar la primera volta també hi haurà partits clau contra Eibar i Osca a casa, on els punts no s'han d'escapar.