A Sevilla, o ets de l'equip que porta el nom de la ciutat o del seu màxim rival, el Betis. Així de clar. No es d'estranyar, doncs, que els dos sevillans de la plantilla del Girona, David Cañas i Raúl Martín, es declarin incondicionals del club del Nervión. Precisament, el filial sevillista serà l'equip que aquest dissabte trepitjarà la gespa de Montilivi. Una cita especial per ambdós jugadors, sobretot després de créixer com a futbolistes a les seves categories inferiors.

"Vaig estar-m'hi cinc anys i l'experiència va ser molt bonica", explica Cañas. Als seus 30 anys, el de Castilleja de la Cuesta recorda amb nostàlgia el seu pas pel Sevilla. "Vaig arribar a debutar amb el primer equip, l'any que es va assolir l'ascens. A més, amb el filial havia jugat a Segona B", afegeix. Raúl Martín també va fer-se un nom al club andalús, encara que no va passar de l'equip juvenil.

El seu passat, però, no serà una excusa perquè aquest dissabte els seus millors desitjos tinguin al Girona com a destinatari. "Sóc del Sevilla, sí, però ara estic aquí i defenso uns altres colors", assumeix Raúl. Cañas va una mica més enllà: "A partir de les 6 de la tarda i fins dos quarts de nou del vespre deixaré de ser sevillista".

A l'hora d'analitzar la situació del rival, cuer de Segona A amb només 7 punts en 13 jornades, ambdós prefereixen actuar amb cautela davant un equip "molt jove que no hi té res a pedre". Aíxi ho veu el defensa del Girona, qui considera que "jugar contra un filial sempre és incòmode. No tenen cap tipus de pressió i això és el que em fa més por d'ells". En canvi, apel·la a la seva "inexperiència" com al seu punt més feble.

Raúl Martín també opta per la prudència a l'hora de descriure el partit d'aquest cap de setmana. "No em sorprèn gaire la seva situació; sí que ho va fer la temporada passada, quan van quallar un molt bon any. Però és un partit força perillós. He parlat amb amics meus que han seguit el Sevilla Atlètic i m'han dit que s'ha d'anar amb molt de compte perquè tenen força qualitat. Si els surt un bon partit ens poden complicar les coses". El migcampista creu que la millor manera de superar als andalusos és "encarrilar el més ràpid possible el partit. Si ho fem així, serà molt millor per nosaltres".

Hiroshi s'integra i agrada

Ibusuki Hiroshi va viure el seu segon entrenament des que dilluns passat va presentar-se a Girona per intentar convèncer Raül Agné de les seves qualitats com a davanter. Ahir, a Riudarenes, el jove futbolista japonès va exercitar-se durant dues hores amb la resta dels seus companys, demostrant que, a poc a poc, la seva integració és un fet. Prova d'això van ser les constants explicacions que el tècnic de Mequinensa, a base de gestos i fins i tot en anglès, li va dirigir en nombroses ocasions.

"Sembla molt bo", explicava Raúl Martín en acabar la sessió preparatòria. "M'ha agradat bastant i, dels que ha vingut a provar, és el millor amb diferència. M'ha sorprès força... sobretot la seva alçada!", va valorar.