Amb l'ascens a 2a A,el Girona va obrir aquest estiu la porta a Uri. El davanter garrotxí, ex del Figueres i el Peralada, es va haver de buscar la vida i va acabar al filial del Racing, a 2a B a la recerca d'una oportunitat. Titular indiscutible i peça bàsica en el filial que lluita per segellar la permanència, Uri va recollir diumenge el fruit del seu bon treball. El tècnic del primer equip, Juan Ramón López Muñiz, el va convocar i el va fer debutar a Primera al minut 79 del partit del Racing contra l'Almeria. L'olotí reconeix que és un dia que no oblidarà "mai" i que va estar "tranquil" en el moment d'entrar a la gespa. "Els nervis van arribar quan vaig tocar la primera pilota", deia.

L'Almeria vencia 0-2 des del primer quart d'hora i Uri era conscient que les seves opcions d'estrenar-se es reduïen. A la represa, mentre escalfava a la banda al costat de Gonçalves i Cristian, Muñiz el va cridar. "No vaig tenir temps de pensar gaire però estava tranquil", explicava l'ex del Girona, que reconeixia que, malgrat la derrota, "el record d'aquest partit no l'oblidaré mai".

Colsa, Munitis, Zigic o Luccin són noms mediàtics que fins fa un any, Uri només veia a la premsa. "Et poden semblar inaccessibles però són gent molt humil i bones persones. Em van felicitar tots pel meu debut", va revelar Uri, que es considera encara jugador del filial tot i que fa quinze dies que s'entrena amb el primer equip. "Em prenc cada sessió com si fos l'última"