Nou duel encistellador el que va protagonitzar l'aler Carmelo Anthony en el Pepsi Center on va anotar 42 punts per superar els 40 aconseguits per l'escorta O.J. Mayo i el seu equip dels Nuggets de Denver van vèncer 133-123 als Grizzlies de Memphis.

"Melo", que ha millorat i donat consistència al seu joc des de les passades finals de la Conferència Oest, quan van perdre per 4-2 enfront dels Àngels ¡ngeles, s'ha mostrat imparable tant en els tirs a cistella com quan penetra al cèrcol des del perímetre.

Anthony va anotar 15 de 26 tirs de camp, inclòs un triple en tres intents, i 11-12 des de la línia de personal, va capturar set rebots, va donar cinc assistències i va recuperar dues pilotes per als Nuggets (3-0) que marxen invictes en la nova temporada.

"Melo va assaborir la temporada passada que estava prop del títol de lliga i ara més que mai vol demostrar que pot aconseguir-ho", va comentar George Karl, entrenador dels Nuggets al valorar el bon rendiment d'Anthony en el que va de la nova competició després d'anotar 40 o més punts per segon partit consecutiu.

El base Chauncey Billups amb un doble-doble de 22 punts i 12 assistències va ser el director perfecte en el joc d'atac dels Nuggets, que també va tenir el suport del pivot brasiler Nené Hilario, que va mantenir un gran duel individual amb el català Marc Gasol.

Hilario va aportar 18 punts (6-6 i 6-9), va capturar nou rebots, va repartir sis assistències i va recuperar una pilota en els 33 minuts que va estar al camp.

El pivot brasiler i Gasol van xocar amb força les seves caps en el tercer període, però van continuar en el partit.

L'aler Kenyon Martin va arribar als 16 tants i l'ala-pivot reserva Chris Andersen va ser el millor de la banqueta amb 12 punts i cinc rebots.

Mayo va aconseguir la seva millor anotació com a professional al superar l'anterior marca de 33, que va establir l'any passat en la seva temporada de principiant, per encapçalar als cinc titulars dels Grizzlies (1-2) que van tenir dobles dígits, entre ells Gasol, que va ser el segon màxim encistellador.

Gasol va tornar a ser el jugador més complet i efectiu dels Grizzlies a l'aconseguir un doble-doble de 20 punts (7 de 9 tirs de camp i 6-8 des de la línia de personal) amb 11 rebots i quatre assistències.

La producció de Gasol i el poder del seu joc ara va permetre als Grizzlies anar-se'n al descans amb només un punt de desavantatge al marcador (67-66), fins que el tercer període es va trencar a favor dels Nuggets amb parcial de 36-28.

Els Grizzlies (1-2) van perdre el quinzè partit dels 16 que han disputat a Denver des que van canviar la seva seu de Vancouver (Canadà) a la de Memphis.

L'aler Rudy Gay va aportar 18 punts i el base Mike Conley va arribar als 11 amb sis assistències i dues recuperacions de pilota per als Grizzlies que van tenir un 77 per cent d'encert en els tirs de camp en el primer quart i al final del partit va ser del 57,8.

La bona notícia per als Grizzlies va ser que el veterà base Allen Iverson, que no ha pogut jugar els tres primers partits per estar lesionat, ja s'ha recuperat i té previst debutar demà, dilluns, quan el seu equip s'enfronti als Kings de Sacramento.