El pilot asturià Fernando Alonso va desencadenar la bogeria dels aficionats congregats al circuit Ricardo Tormo, a Xest (València), durant la seva visita en l'últim dia de les Finals Mundials de Ferrari, amb l'escuderia de Fórmula 1 amb la que competirà l'any que ve.

Alonso, que va obtenir el permís de Renault F1 per ser present a la cita anual de la marca italiana, va arribar a les instal·lacions del circuit de la Comunitat Valenciana i es va dirigir a boxes per saludar els presents.

En els seus primers minuts amb la que serà la seva escuderia durant les tres properes temporades, Alonso es va traslladar a la carpa que Ferrari té instal·lada al circuit per a posteriorment acostar-se a la zona de boxes.

També es va interessar per alguns dels cotxes emblemàtics de la casa que habitualment es troben a la seu de la firma italiana de Maranello, i, sobretot, per antics monoplaces de F-1 de l'escuderia transalpina, especialment, pel que va utilitzar en 1990 el francès Alain Prost, quatre vegades campió del Món.

Poc després d'arribar a les instal·lacions del traçat valencià es va córrer la veu de la seva presència a Xest, el que va propiciar carreres dels aficionats per acostar-se a veure el doble campió del Món.

Alonso, que va presenciar alguna de les carreres d'aquesta reunió, també va poder conversar amb el brasiler Felipe Massa, amb qui compartirà box la pròxima temporada, així com amb el també espanyol Marc Gené, provador de la marca del 'cavallino rampant'.

Igualment, Alonso va estar acompanyat pel president del Ferrari, Luca di Montezemolo, així com d'altres membres de l'estructura de la marca italiana que es van congregar a la festa "ferrarista" de València.

Aquesta és la primera ocasió en que les Finals Mundials de Ferrari es realitzen fora d'Itàlia, i també el primer cop que Alonso es deixa veure públicament amb la seva nova escuderia.