En el quarantè aniversari de la implantació d'un club de bàsquet a la ciutat, Lloret acull a partir de demà unes Jornades Tècniques amb la presència de noms importants del bàsqueta català com els tènics Alfred Julbe i Manel Comas, l'àrbitre Joan Carles Mitjana o l'exjugador de Barça i CB Girona Xavi Fernández. El pavelló del Molí de Lloret serà l'escenari de totes les ponències que s'allargara des d'avui fins dimarts.

El programa començarà demà, diumenge, amb un clínic de formació obert a tots els assistents que tindrà quatre punts. El primer, a les deu del matí, serà un taller per a entrenadors a càrrec del tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Cortés; a les dotze hi haurà una trobada de jugadors de minibàsquet; mentre que, de manera paral·lela, s'haurà fet a partir d'un quart d'onze una taula rodona amb pares: "El partit i l'entorn de l'esportista". En la mateixa intervindran l'àrbitre FIFA Joan Carles Mitjana i l'exjugador internacional Xavi Fernández. Per la tarda, a partir de les cinc, Alfred Julbe farà una xerrada amb demostració pràctica sobre "el treball tècnic per estacions".

El dilluns arribarà el clínic de tecnificació (cal inscripció prèvia) on, a les set de la tarda, Alfred Julbe parlarà sobre "Detalls per a la millora de l'1 contra 1"; i, a dos quarts de nou, Manel Comas ho farà sobre "La sortida del contraatac". Les jornades tècniques acabaran el dimarts, un altre cop amb accés lliure, amb la "Ponència sobre la gestió d'un club esportiu" a càrrec de Josep Campanya, llicenciat en INEFC i tècnic de la FCBQ.