Vilaró espera seguir si no hi ha ´una sorpresa de darrera hora´

El president reconeix haver posat el càrrec a disposició de la propietat i diu que serà ara Josep Delgado qui defineixi els canvis de membres que hi haurà al Consell d'Administració del club

 08:06  
Ramon Vilaró amb el conseller Salvador Capdevila ahir a la llotja.
Ramon Vilaró amb el conseller Salvador Capdevila ahir a la llotja. aniol resclosa

GIRONA | MARC BRUGUÉS La setmana ha estat moguda a nivell institucional i la que ve ho pot tornar a ser. Dijous al matí, en una reunió extraordinària -i tensa- del Consell d'Administració tots els membres van posar el càrrec a disposició del màxim accionista Josep Delgado. Tots, Miró, Casellas, Capdevila, Moreno, Belmar, Vallbona i també Ramon Vilaró. El president va explicar ahir que, malgrat haver posat el càrrec a disposició de la propietat, espera "continuar" al capdavant del Consell. "Espero continuar a ?menys que no hi hagi una sopresa de darrera hora", assegurava Vilaró que revelava que divendres havia parlat "molta estona" amb les persones vinculades a Delgado i que controlen el club. "Si hi hagués hagut alguna cosa anòmala m'ho haguessin dit i no m'haurien fet perdre temps", deia el president que va reconèixer que fa "molt de temps" que no parla amb Delgado.
Sigui com sigui, aquesta setmana entrant hi haurà novetats no només en matèria esportiva sinó també a nivell del Consell. I és que el mateix Vilaró va aclarir que si la propietat "no accepta les dimissions, podem continuar tota la temporada". Ara bé, també es pot donar, segons el president que continuïn només alguns membres i que "probablement" hi haurà cares noves. En aquest sentit, el vicepresident, administrador únic de UE Girona (empresa propietària de les accions del Girona) i home de confiança de Delgado, Joaquim Boadas, no va voler revelar gaires detalls dels pròxims moviments. Boadas va valorar "la gran tasca" que ha realitzat l'actual consell en tots els àmbits i que ha acabat amb la "millor temporada de la història". El vicepresident sí que va assegurar que en els propers dies o setmanes UE Girona haurà de decidir què es fa amb els càrrecs dels membres del Consell que són ara a la seva disposició.
Sigui com sigui i passi el que passi, Vilaró i el seu equip quedaran com el Consell del millor Girona de la història. El president va voler subratllar algunes de les fites de la directiva. "Els autocars dels viatges, reformes al camp, llotja, preferent, himne, mascota... La temporada ha estat magnífica. Estem consolidats a Segona A i ara ja s'està dient que ens hem de centrar en fer equip superior i veure si podem fer el salt a Primera", deia.

Buscador de deportes

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
l
FC BARCELONA
GIRONA FC
0
0
Dissabte 24 a les 20:45 h

Enllaços recomanats: Premis cinema