Les rotacions, quelcom que s'ha convertit en una autèntica rutina en les últimes alineacions de Javi Salamero, poden afectar aquesta nit la porteria del Girona. Aquest cop, però, els aspectes tàctics o purament el criteri de l'entrenador no hi tenen res a veure, ja que si finalment hi ha un canvi sota pals serà per obligació. Dani Mallo, titular durant fa un grapat de jornades, va patir ahir una lesió al genoll que, tot i no ser greu, el podria deixar fora de la convocatòria.

El porter gallec va patir ahir una hiperflexió del genoll en una jugada totalment fortuïta que va encendre totes les alarmes. Una primera observació deixava el seu concurs per al partit d'aquesta nit contra el Vila-real B en una veritable incògnita i s'ajornava a la ressonància magnètica a la qual havia de ser sotmès a primera hora de la tarda per conèixer un veredicte més concís. La prova va determinar que Mallo no pateix cap lesió greu, així que aquest matí provarà el seu estat físic en l'entrenament que la primera plantilla realitzarà a les instal·lacions de Montilivi. Si no arriba a temps, Javi Salamero té molt clar que la titularitat serà per a Roberto Santamaría, qui no juga des del passat mes de gener (la seva darrera actuació es remunta a la desfeta al camp del Recreativo de Huelva, últim partit de Raül Agné a la banqueta).

Precisament l'entrenador del Girona va parlar del porter navarrès: "En Roberto ha tingut alts i baixos, però ara està en un bon estat de forma. Si ha de jugar, competirà i ho farà bé".

També va acabar lesionat en la sessió d'ahir el central portuguès Yago Fernández, que va ser sotmès també a una ressonància magnètica. Igualment se li va descartar una afectació de gravetat, però el jugador pateix una contusió òssia i està pendent d'evolució.