La selecció espanyola saltarà aquesta nit a la gespa del modest Estadi Juan Ramón Loubriel de Puerto Rico per primera vegada després de proclamar-se campiona d'Europa a Polònia i Ucraïna, en un amistòs davant la selecció local que cau només tres dies abans de l'inici de la Lliga BBVA i a més de 6.000 quilòmetres de distància.

Dels jugadors que van contribuïr en l'èxit a l'Eurocopa no hi seran, per una banda, els tres que han disputat els Jocs Olímpics amb la sub-23 (Jordi Alba, Juan Mata i Javi Martínez), a més de Xavi Hernández i Álvaro Negredo, a qui Del Bosque també ha volgut donar descans. Per altra banda ha entrat a la convocatòria el lateral del Màlaga Nacho Morneal.

Al davant hi tindran un rival molt inferior, que ja està eliminat de la fase de classificació per al Mundial 2014, ocupa el lloc 138 del rànking FIFA i només té un futbolista professional entre les seves files, el porter del New York Red Bull Bill Gaudette.

Per aquest motiu, la selecció espanyola intentarà gastar les forces justes per endur-se la victòria de terres caribenyes, en un altre polèmic partit internacional que servirà a la Federació Espanyola per fer caixa. I és que l'expedició té previst arribar a l'aeroport de Madrid-Barajas només dos dies abans que comenci la Lliga.