El Muralla Òptica Blanes va tornar a veure com li empataven al darrer minut un partit que semblava tenir a la butxaca. Així, després d'una primera part de bon joc en la qual va aconseguir un clar avantatge (3-1), els visitants van fer valer la seva bona classificació i van reaccionar fins arribar a un últim minut de bogeria. En aquests darrers instants, el porter local va aturar un penal, el Lleida va empatar a trenta segons per al final i en l'última jugada del partit els locals es van trobar amb el pal.

El SHUM Grupo Maestre va marxar al descans amb 1 a 2 en contra després d'una primera part fluixa en defensa. El júnior David Gelmà va ser el revolsiu del partit i va trencar la defensa zonal del Calafell Tot l'Any amb tres gols, mentre que els del Baix Penedés jugaven al contraatac i a materialitzar les accions a pilota aturada de David Ros -un de falta directa i un penal-. En un final d'infart Gelmà va posar l'empat definitiu, que deixa les coses tal i com estaven.