Sembla ahir que el Llagostera viatjava cap a València per encetar la Lliga. Fa res, que els d'Oriol Alsina, amb una plantilla renovada, buscaven la primera victòria de la temporada al camp del Llevant B. Uns mesos després d'aquella primera ensopegada (2-1) i d'haver passat un primer tram de curs d'allò més irregular, els gironins comencen la segona volta amb les il·lusions renovades i amb ganes de mirar cap amunt. Es tornen a veure les cares amb el filial granota; aquest cop, no només amb ànim de revenja, sinó també amb ganes de mantenir la inèrcia positiva, de fer bona la victòria de la passada setmana contra l'Atlètic Balears i, d'una vegada per totes, començar a escalar posicions i espantar els fantasmes del descens.

El triomf de la diada de Reis (3-2) contra l'equip mallorquí han estat de vital importància per al vestidor blaugrana. No han estat tres punts més, sinó una dosi de moral i confiança que a Llagostera s'ha rebut amb els braços d'allò més oberts. Enrere han quedat les incomptables jornades sense conèixer la derrota, les setmanes i setmanes en les quals els gironins no aixecaven el cap. Això ja és història. Però per confirmar el bon moment (7 punts dels últims 9 possibles), el Llagostera vol superar aquesta tarda (16:00) el Llevant B, el segon classificat.

Un rival perillós per a Oriol Alsina, un equip que no entrava en les travesses inicials i que ha donat la sorpresa a base de victòries. "És el filial d'un equip de Primera Divisió i està fent les coses molt bé. Ens va guanyar al seu camp, tot i que potser nosaltres vam fer mèrits més que suficients per sumar un millor resultat; això sí, no ens ho van posar gens fàcil. Però ara estem en una bona dinàmica i la volem mantenir durant molt de temps", valora l'entrenador llagosterenc, que segueix sense poder comptar amb Dani Planagumà ni tampoc amb Aimar.

Per la seva banda, el Llevant B arriba al Municipal amb la missió d'oblidar la desfeta de la passada jornada al camp del Sant Andreu (1-0) i aconseguir la primera victòria del 2013. José Gómez, l'entrenador del filial granota, perd per lesió a Morales, Moyano, Carlos Tomás i Higón, mentre que recupera a Roger i també a Mossa, baixa l'anterior setmana per sanció.