El Figueres ja ha activat els mecanismes per trobar, tan aviat com sigui possible, un recanvi per al davanter Marc Mas, que ahir ja va fer el primer entrenament amb el seu nou equip, el Sant Andreu de Segona B. Malgrat que no han transcendit noms, a l'agenda del club empordanès hi podria haver Guitart (Farners) i Eloi Fontanella (Gramenet). La decisió de buscar un reforç per a la part ofensiva la va confirmar el mateix president, José Antonio Revilla: "ens ha quedat una plantilla força curta i la intenció és trobar un substitut a Marc Mas, tot i que tampoc fitxarem per fitxar".

Revilla va mostrar-se resignat davant la marxa del segon màxim golejador del grup cinquè de Tercera, tot i que va admetre que era una cosa que ja feia temps que es veien a venir. Mas, de 22 anys, havia anotat 12 gols aquesta temporada i era seguit per diversos equips. "L'hem pogut anar retenint, però des del Nadal que tenia ofertes sobre la taula i al final ha sigut impossible. El Sant Andreu està lluitant per fer el play-off d'ascens a Segona A, li oferia con?tracte professional, i no volíem tallar les ales a ningú", afirmava el president del Figueres. La Unió s'ha reservat rebre una indemnització en cas que, en el futur, el Sant Andreu faci negoci traspassant Mas a un altre club de superior categoria.

Després de 20 jornades, el Figueres és sisè, amb 33 punts, a tan sols un del quart (Rubí) i, per tant, amb totes les opcions de classificar-se pel play-off d'ascens. Revilla va assegurar que si poden disputar la fase d'ascens hi aniran a per totes i va deixar clar que "ara vénen dos partits importants, contra rivals directes com el Santboià i, posteriorment, el Manlleu".