Reial Madrid i Sevilla van arribar a un acord pel porter Diego López, a canvi de 3,5 milions d'euros, per reforçar la plantilla blanca després de l'operació d'Iker Casillas, que va ser intervingut quirúrgicament ahir i romandrà uns tres mesos de baixa. Diego López, que passava per alts i baixos al Sevilla, torna a la que va ser la seva casa per competir per la titularitat amb Antonio Adán. Internacional absolut en una ocasió (a Macedònia), Diego López torna al Reial Madrid, club en el qual va militar entre el 2000 i el 2007, quan se'n va anar al Vila-real.

Per part seva, Casillas va ingressar al voltant de la 1 del migdia a l'hospital Beata María Ana de Jesús de la capital estatal per ser operat de la fractura a la base del primer metacarpià de la mà dreta, en una intervenció que va allargar-se aproximadament una hora i que va ser dirigida pel doctor Miguel del Cerro Gutiérrez, un especialista en la matèria. Malgrat no haver-hi cap complicació, el porter ha hagut de passar aquesta nit al centre hospitalari en observació. Tot i que les primeres observacions parlaven d'un període de baixa al voltant dels dos mesos, el mateix doctor va reconèixer que el porter blanc no podrà tornar als terrenys de joc fins d'aquí a tres mesos.

En un altre ordre de coses, la Federació va anunciar que ni Di María ni Coentrao podran jugar l'anada de la semifinal de Copa contra el Barça en estar sancionats.