Ara que ja sap guanyar a casa, el Palamós intentarà aquest migdia (12.00) davant la Muntanyesa encadenar per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives a la Lliga. Els homes d'Edu Vílchez (17ens amb 18 punts) mesuren forces davant un rival directe a la classificació com són els barcelonins (16ns amb 17 punts).

Per aquest motiu, el preparador del degà diu que "els punts davant la Muntanyesa valen doble i agafen major transcendència per la proximitat dels dos conjunts a la classificació". El tècnic del Palamós adverteix que "haurem d'estar molt atents perquè ens enfrontem a un rival incòmode que no ens ho posarà fàcil, en un camp de dimensions molt reduides i de gespa artificial".

A més a més, Edu Vílchez considera "un handicap" no poder comptar amb els lesionats David Cano, Joan Pons i Marc Vila, tot i que "Venzal i Calvo s'estan adaptant molt bé en d'altres posicions". L'única peça que recuperen els baixempordanesos per aquest partit, és la d'Iván Díaz, baixa en l'última jornada per sanció.