El Girona s'enfrontarà a l'Alcorcón en la primera eliminatòria del «play off» d'ascens a Primera divisió. L'equip de Rubi ha tancat la lliga a Montilivi amb un empat contra el Castella (1-1) totalment intrascendent ja que els gironins tenien assegurada la quarta posició del campionat. L'Alcorcón ha golejat el Sabadell i s'ha assegurat el cinquè lloc. L'altra eliminatòria enfrontarà l'Almeria (ha perdut a Vila-real i l'ascens directe és pels groguets) amb el Las Palmas. Del duel d'aquest vespre poca història: Ion Vélez ha avançat els locals a la segona part en una de les poques ocasions de gol que han generat però un parell de minuts més tard el madridista Plano ha fet l'empat. El Girona ha jugat amb un equip ple de suplents i Rubi ha fet debutar de titular el jove Carles Mas. També ha tingut minuts, al tram final, Jandro, que surt d'una lesió i es va provar de cares al playoff. La nota negativa del partit ha sigut la lesió de Kitoko en els darrers minuts de partit, precisament el dia que reapareixia després d'una temporada marcada, precisament, per les lesions.