La presència d'Àngel Mullera en les cites del Circuit Gironi de cros no són regulars, però, en canvi, cada cop que hi apareix el lloretenc s'emporta la victòria com ahir a Vidreres. Mullera va ser el protagonista de la jornada a a la zona de Mas Flassià on es va aplegar al voltant de 700 corredors. La coincidència del cros de Vidreres, darrera prova del Circuit Gironí, amb el campionat gironí de totes les categories va provocar aquesta nombrosa assistència en una matinal que va acabar amb les dues proves absolutes guanyades per Àngel Mullera i Judith Riera.

Mullera, del Lloret-La Selva, es va imposar per davant de Hamid Kabouri i Jonathan Romeo. La mateixa classificació es va repetir en el Campionat de Girona amb l'únic canvi de Jaume Quintana en el lloc de Romero que encara no computa com a absolut. Pel que fa a la classificacio final del Circuit Gironí de Cros, on Mullera no ha arribat a córrer prou curses per sortir-hi, Hamid Kabouri ha acabat en el primer lloc per davant de Jordi Rabionet i de Jaume Quintana.

Pel que fa a la categoria femenina, l'atleta del Pescallunes Judith Riera va guanyar la cursa per davant de Sara Ramon i de Gina Grau. D'aquestes pel campionat gironí només comptabilitzava la vidrerenca Sara Ramon que es va proclamar campiona per davant de Rosa Matamala i Cristina Colín. La classificació final del Circuit Gironí de Cros va acabar amb Sara Ramón per davant de Barbara Ramón i Núria de Jorge.

El proper 16 de febrer, Caldes de Malavella acollirà el Campionat de Catalunya absolut de cros curt.