El mexicà Jonathan dos Santos ha començat a realitzar avui treball amb el grup, després de la greu lesió soferta al genoll dret el 23 d'octubre i que el va obligar a ser intervingut quirúrgicament.

Sis mesos i mig després, Dos Santos ha tornat. El jugador es va lesionar durant una sessió d'entrenament després de patir un trencament en el lligament encreuat anterior del genoll dret de la qual va ser intervingut el 5 de novembre passat.

Fins aleshores, el migcampista, que disposava d'una oferta per jugar en la Reial Societat, havia participat en tres partits de la lliga: València, Rayo Vallecano i Almeria.

El mexicà va debutar amb el primer equip el 8 d'octubre de 2009 en un partit de Copa del Rei davant la Cultural Leonesa. Un mes més tard, es va estrenar a la Lliga de Campions davant de l'Inter de Milà.

A la sessió d'entrenament d'avui, en la que l'equip del 'Tata' Martino prepara el decisiu partit de diumenge que ve davant l'Elx, segueixen entrenant-se al marge del grup tant Xavi Hernández com Dani Alves, que realitzen treball específic.