El corredor del Tomas Belles Guillem Muñoz es va emportar la victòria ahir en el Campionat Social d'Hivern de Carretera que es va disputar a Bescanó organitzat pel CC Sport Ter i amb una participació de 160 ciclistes en les diferents categories. La presència de corredors europeus, especialment de categoria sub23 que estan fent concentracions de pretemporada per terres gironines, va donar més emoció a la cursa de 93 quilòmetres amb les dificultats dels alts de les Serres i les Encies. Ja en els últims quilòmetres, el barceloní Guillem Muñoz i l'holandès Marc de Maar van marxar a la recerca de la victòria que es va decantar del costat del català després que De Maar no li pogués seguir el ritme en el darrer tram de pujada a L'Estanyol.

Els holandesos sí que es varen emportar la victòria en la categoria sub23, Jelle Meesters, i en la prova elit femenina amb Marijn de Vries. La resta de guanyadors varen ser Pere Obradors (Junior), Antonio Miguel (màster 30), Pau Miquel (cadet), Silvia Roura (júnior femení), Ginés Salmerón (màster 40), Enric Colom (màster 50), Alain Gadenne (màster 60) i cicloturista (Joan Camara).