El Madrid va vèncer amb autoritat l'Elx i amplia de nou a quatre punts el seu avantatge al capdavant de la classificació sobre el Barcelona. L'equip de Carlo Ancelotti no va donar cap opció al seu rival, al qual va tenir tancat en el seu propi camp durant gairebé tot el partit (0-2).

Els gols de Benzema i Cristiano Ronaldo, ja en el segon temps, van plasmar en el marcador la clara superioritat del conjunt madridista, a qui només la bona actuació de Tyton i la falta de punteria van privar d'una victòria molt més àmplia.

El Madrid va saltar al Martínez Valero decidit a aprofitar el regal del Barcelona per augmentar el seu avantatge en la classificació. L'equip de Carlo Ancelotti va ser un vendaval en el primer quart d'hora, en què va posar setge a la porteria de Tyton. El líder, guiat per Isco en atac, va tenir contra les cordes l'Elx, al qual el pal va lliurar del primer gol després d'un xut de Cristiano Ronaldo. Profund i vertical per les bandes, sobretot per la de Bale, els atacs del Reial Madrid van tenir a l'Elx tancat en la seva pròpia àrea. Va trigar mitja hora l'Elx a allunyar el Madrid. Però el líder, que va semblar donar-se un descans en els últims minuts del primer temps, encara va tenir l'opció d'avançar-se al marcador després d'un espectacular rematada de Benzema, que va acabar a la porteria de Tyton, encara que l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc.

A la segona meitat, El líder, cada vegada més bolcat, va acabar trobant el gol de forma estranya i poc estètica, ja que una internada de Cristiano va acabar amb una passada enrere del portuguès que Lombán, en el seu intent per tallar, va deixar als peus de Benzema perquè el francès marqués a plaer. L'Elx, que fins aquell moment havia resistit amb enteresa, es va ensorrar definitivament i el Madrid va poder jugar a plaer. Cristiano Ronaldo va veure premiada la seva insistència amb el segon gol, anotat de cap després d'una gran passada d'Isco des de la banda. El líder, tot i la gran actuació d'Isco, ovacionat per la grada quan va ser substituït, va aixecar el peu de l'accelerador per acabar deixant passar els minuts.