Noemí Jordana és una jugadora especial a la pista, però també fora. D'ençà que va arribar a l'Uni farà ja cinc anys, procedent del Celta de Vigo, sempre ha anat renovant temporada a temporada i sense l'ajuda de cap representant. Ara, després de l'històric títol de Lliga de l'Spar Citylift, Jordana vol agafar aire per decidir el seu futur que, tot i el seu gran rendiment d'enguany, no està clar que impliqui seguir jugant. "Encara no hem parlat amb el club, perquè primer he de decidir cap a on vull encaminar la meva vida. He de veure si segueixo jugant...", va dir Noemí Jordana, que, en declaracions al programa Tot Rodó de Televisió de Girona. Els responsables esportius de l'Uni, que la coneixen molt bé i han viscut situacions similars amb ella altres estius, deixaran que Jordana es decideix sense pressa i confien que, en el cas que l'osonenca segueixi jugant, ho faci a Girona amb independència que l'Spar Citylift acabi participant o no a l'Eurolliga.

Un cas diferent és el d'Anna Carbó. L'altra capitana de l'equip va marxar dilluns cap a Austràlia on, per segon estiu consecutiu, jugarà amb el West Adelaide Bearcats de la segona divisió australiana. L'any passat, Carbó ja va jugar amb el mateix equip i, encantada de l'experiència, esportiva i personal, repeteix experiència, però abans de volar cap a Austràlia, Carbó va dir als responsables esportius de l'Spar Citylift que la seva intenció era jugar un any a més a Girona. L'aler és l'única jugadora que ha format part de l'Uni des de que competeix a l'elit. Carbó va arribar al club en l'última temporada a Lliga Femenina -2, procedent del Burgos amb només dinou anys, i després de pujar el primer curs a Badajoz ha jugat els sis anys de Lliga Femenina 1.

Roberto Íñiguez

Ja abans de la final contra el Perfumerías Avenida, el president de l'Spar Citylift Girona parlava de "renovar" Roberto Íñiguez. La missió, però, no serà gens fàcil perquè, tot i el tècnic de Vitòria ha quedat encantat amb el club i la ciutat, de cara a la pròxima temporada li agradaria entrenar a un club punter de l'Eurolliga. Candidats: pocs i amb molts diners. Els dos finalistes de la lliga russa que s'està jugant aquests dies encara no han renovat els seus tècnics -l'alemany Olaf Lange (Ekaterinburg) i el grec Georgios Dikeoulakos (Nadezha Orenburg) - i, sobretot el que no s'adjudiqui el títol, podria optar per Íñiguez. Altres grans de l'Eurolliga com Praga (Natalia Hejkova), Dinamo Kursk (Gundars Vetra) o Fenerbahce ja tenen la seva banqueta definida.