La primera notícia de la mort de Jackson Vroman va arribar a través del compte de Twitter de Dan Blizerin, un milionari nord-americà molt aficionat al pòquer, i molts van pensar que es tractava d'una broma de Blizerin o del mateix Vroman, que estava planificant el seu casament. Hores més tard, però, es va confirmar que el que va ser pivot de l'Akasvayu Girona la temporada 2007/08 va ser trobat mort amb un fort cop al cap a la seva piscina de Los Angeles. Un desgraciat accident hauria estat la causa de la mort d'un Vroman que sempre va ser molt aficionat a penjar a les xarxes socials imatges de les seves «festes» com les d'ara fa unes setmanes en diferents punts d'Europa com Saint Tropes o Eivissa.

Jackson Vroman era un jugador molt intens dins la pista i una persona a qui li agradava viure la vida. El pivot nord-americà només va jugar uns mesos a Girona, la primera meitat de la temporada 2007/08 abans de marxar al gener al Lietuvos Rytas, vivint de lloguer a l'antic apartament de Lance Armstrong al carrer de La Força, però ja va deixar clar el seu gust per la bona vida i pels restaurants de la ciutat. Començant pel Divinium, que en aquella època estava a tocar del seu apartament, i que va haver de deixar de degustar passat Nadal quan va marxar al Lietuvos Rytas. Vroman no estava malament a Girona, però a l'equip es cobrava amb molt retard i els pivots, com ell o el serbi Pedrag Drobnjak, que havia marxat unes setmanes abans, vivien a l'ombra del gran talent de Marc Gasol. Era la darrera temporada d'Akasvayu abans de la seva desaparició i, amb Pedro Martínez d'entrenador, i jugadors com Gasol, San Emeterio, Sada o McDonald l'equip es va sobrepassar a l'esfondrament econòmic del club per arribar a la final de l'ULEB Cup a Torí i als quarts de final del play-off de l'ACB.

Un cop fora de Girona, Vroman, que havia arribat a Fontajau provinent del Gran Canària i després d'un discret pas per la NBA (Phoenix i New Orleans), va jugar uns mesos abans de Lituània abans d'acabar-se decantant per Lligues on els contractes econòmics són més significatius que la competició esportiva.

Un cop acabada la temporada a Lituània, Vroman marxaria a l'Iran, on jugaria en un parell d'equips de Teheran (Saba Mehr i Mahram); després es va nacionalitzar libanès per jugar el Campionat d'Àsia amb la seva selecció i, posteriorment, passaria per equips de Filipines, Corea del Sur, Xina, on s'estabilitzaria uns anys, i el darrer curs a Puerto Rico. I això sí, entre equip i equip, Jackson Vroman sempre tenia temps per passar-ho bé.