La victòria del Barça Lassa en el duel català de la jornada davant l'ICL Manresa (84-57), sumat a la derrota del València a casa contra el Sevilla (82-92), porten l'equip de Xavi Pascual a afiançar-se en el lideratge, amb dues victòries d'avantatge sobre els valencians, segons a la classificació.

Els blaugrana van basar la seva victòria en l'alt encert en el tir exterior, que va desarmar la defensa manresana, incapaç de contrarestar els de Pascual. Satoransky, amb 21 punts de valoració va tornar a ser el puntal del Barça.

De la seva banda el Reial Madrid va veure's obligat a resoldre el seu partit a la pròrroga davant un combatiu UCAM Múrcia. Al final, els de Laso es van endur la victòria (99-104) i es posen a només un triomf del València, equip que havia dominat amb mà de ferro la primera part del campionat i que, des de l'eliminació a l'Europa Cup no ha tornat a ser el mateix.

Pel que fa al FIATC Joventut, els badalonins van pagar amb una derrota la seva visita a la pista de l'Unicaja (70-59), en un partit en què el llagosterenc Albert Sàbat només va poder col·laborar amb tres punts i un rebot.

El MoraBanc Andorra va estar prop de la victòria a Sant Sebastià, davant el Retabet.net, cuer de la Lliga Endesa, però va acabar cedint el partit per només tres punts de diferència (83-80). Segueix també en zona de descens el Movistar Estudiantes, que ahir va caure (81-62) a la pista del CAI Saragossa, mentre que el Laboral Kutxa va perdre a Tenerife (93-80). El Gran Canària va superar el Rio Natura (68-80).