El nou CF Palamós Costa Brava, fruit de la fusió entre el Palamós CF i la UE Llagostera, que si els socis de tots dos clubs ho aproven serà realitat en les pròximes setmanes, comportarà la desaparició del Llagostera segons han admès Isabel Tarragó i Joan Pau Pérez. El naixement de la nova entitat, que serà inscrita a la Federació amb un nou número, representarà l"inici d'un ambiciós projecte esportiu que pretèn ser referent en el futbol gironí i català.

Els equips del nou club jugaran amb els colors del Palamós, groc i blau, mentre que en homenatge al Llagostera la segona equipació serà blaugrana. La voluntat és que el futbol base es divideixi entre les dues localitats, tot i que la denominació sempre serà CF Palamós Costa Brava. "Junts sumarem esforços i serà bo per crèixer" ha defensat la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, convençuda que "els nostres socis segur que ho entendran".

Per la seva banda Joan Pau Pérez ha ressaltat que "seguirem sent el degà, no perdrem el nou i continuarem amb els nostres colors" i ha destacat el potencial del futbol base de la nova entitat "amb més de 600 nens competint". Oriol Alsina serà el màxim responsable de l'organigrama tècnic.

Els socis del Palamós hauran de ratificar la fusió en l'assemblea del proper 17 de juny. El Llagostera també convocarà junta d'accionistes la setmana del 20 al 26 de juny, però en aquest cas, en tenir la majoria d'accions la familia Alsina-Tarragó, el sí està garantit a pesar que la massa social s'ha mostrat desencantada a les xarxes socials.