El Barça persegueix aquesta nit el seu primer títol de la nova temporada, el de la Supercopa d'Espanya, que té a l'abast gràcies al 0-2 aconseguit en l'anada davant el Sevilla, que, afeblit per les seves nombroses baixes en defensa, no perd la il·lusió i buscarà el miracle de remuntar al Camp Nou.

Seria la dotzena Supercopa d'Espanya en la història del Barça i també la primera per al seu tècnic, Luis Enrique. A l'asturià només li falta aquest títol dels sis oficials que poden disputar-se en una temporada. Per aconseguir completar el seu palmarès, Luis Enrique no podrà comptar ni amb el migcampista Andrés Iniesta ni amb el defensa Jérémy Mathieu, tots dos lesionats al partit d'anada i tampoc amb el porter Ter Stegen. Per tant jugarà Bravo a la porteria, que podria disputar el seu últim partit amb el Barça ja que demà mateix, un cop passi la final, podria convertir-se en nou jugador del Manchester City. Diego Alves, porter del València, podria ser el seu substitut al Camp Nou.

El Sevilla, per la seva part, després d'haver guanyat tots els seus amistosos de pretemporada es va topar amb la realitat en els seus dos primers partits oficials al perdre primer la Supercopa d'Europa contra el Reial Madrid i caure diumenge per 0-2 en l'anada de la Supercopa d'Espanya.

Sampaoli tindrà problemes per confeccionar un onze de garanties, ja que a les baixes per sanció de Carriço i de Kolodziejczak s'han unit per lesió el francès Adil Rami i el lateral Sergio Escudero, amb la qual cosa el tècnic argentí haurà de reinventar-se una defensa que probablement formaran els joves del filial David Carmona i Diego González juntament al brasiler Mariano i l'argentí Mercado.

A la convocatòria hi destaquen jugadors del filial que aquest proper diumenge jugaran davant el Girona el primer partit de lliga de Segona Divisió. Són Jose Antonio Caro, Carmona, Diego González i Álex Muñoz, que tindran la oportunitat de jugar al Camp Nou.

Tello, cedit a la Fiorentina

El Barça va fer oficial la cessió per una temporada del davanter Cristian Tello al Fiorentina italià, equip en el qual ja va jugar la segona meitat de la passada campanya.

A més, el club italià es reserva una opció de compra per 8 milions al final de la temporada, encara que el Barça assegura que podria bloquejar-la a la seva voluntat.