Andrés Iniesta, migcampista del Barça, afronta el partit de demà contra el Manchester City amb especial «il·lusió» per guanyar-lo i situar el seu equip en una «bona posició» al grup, encara que se les haurà amb un rival «difícil» que s'ha reforçat i ja s'identifica amb Josep Guardiola. Amb el de Santpaedor com a entrenador, el City pot ser un ferm candidat a guanyar la Champions i, al respecte, Iniesta va assegurar ahir davant dels mitjans de comunicació que els anglesos «s'identifiquen molt amb la manera de fer les coses del seu tècnic» i la combinació d'això amb els bons jugadors del City és «molt positiva».

El capità del Barcelona va realitzar aquestes declaracions i també d'altres abans de participar en un partit amb els guanyadors del concurs promogut pel club i la firma Estrella Damm, #Iniestaporundía, en què els concursants van tenir l'oportunitat de viure en primera persona un dia en la vida del migcampista blaugrana. Durant la jornada, celebrada a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, els seguidors van poder gaudir de l'entrenament del capità del Barça. També van conversar animadament amb ell i van vestir la seva samarreta durant un partidet amb el de Fuentealbilla, que va signar autògrafs abans de saltar al camp per jugar al costat dels 14 guanyadors del concurs.

Un altre exblaugrana que tornarà a trepitjar la gespa del Camp Nou demà serà el xilè Claudio Bravo, de qui Iniesta assegurava que és un porter «molt difícil de batre». Reconeixia també que «després d'un temps junts també fa il·lusió enfrontar-te a companys i amics amb els quals has compartit el dia a dia». Sobre David Silva, company seu en la selecció espanyola, va opinar que es tracta d'un futbolista determinant. «Té un talent molt gran i és un dels jugadors de referència que sempre he tingut», va admetre.

Andrés Iniesta ha disputat 600 partits des que va debutar a la Lliga de Campions amb la samarreta del Barça i des d'aleshores ha guanyat 29 títols, amb el mèrit d'haver aconseguit dos triplets amb el club blaugrana. «S'ha demostrat que en el futbol tot pot passar. Aconseguir tres triplets seria quelcom molt exclusiu, però treballem per guanyar tots els títols. Seguim tenint una bona plantilla per optar a això», va afirmar el manxec, qui va recordar també l'etapa de Pep Guardiola al Barça amb ell al vestidor. «L'equip, el club i jo també vam viure una situació molt bona que valorem moltíssim. Però en el futbol és qüestió de millorar sempre:?física, tàctica i tècnicament. De moment estic satisfet amb el meu camí i espero que em quedi molt per davant», afegia.