Sota el títol 100 anys de tennis a la província de Girona ahir es va inaugurar a la Casa de Cultura una exposició que mostra l'impacte esportiu i social d'aquest esport al llarg del segle transcorregut des de la seva implantació a la demarcació. Així a través de peces de vestuari, trofeus, cartells i records dels grans campions del tennis espanyol es fa un detallat recorregut històric. Es podrà visitar fins el 26 de maig, en horari de 9 del matí fins a vuit del vespre, en una activitat inclosa en la celebració del centenari del CT Girona.

La iniciativa també permet veure el trofeu del torneig Comte de Godó i descobrir material utilitzat per Rafael Nadal i Marc López als Jocs de Rio de Janeiro de l'estiu passat, a banda de consultar imatges històriques de l'esport de la raqueta. L'exposició pretén no només atraure els practicants i aficionats del tennis, sinó mostrar així mateix la importància i arrelament d'aquest esport a la societat gironina.

El CT Girona va encetar els actes del centenari amb la publicació del llibre 100 anys de tennis a Girona, escrit per Guillem Alsina. Un sopar de gala el proper 7 de juliol serà l'acte estrella de tots els que s'han programat aquests mesos per celebrar l'efemèride.