La contractació de l'ivorià Jean Michael Seri (Niça) ha quedat descartada pel FC Barcelona a última hora per «raons tècniques», segons fonts de la direcció esportiva del club.

Sense entrar en més detall, el Barça es torna a apartar d'aquest jugador, que ha estat dues vegades a prop de l'entitat blaugrana, especialment als últims dies. S'esperava que ahir o avui el Barcelona tanqués l'acord, a falta d'uns serrells que semblaven ser els futbolistes que interessaven el Niça perquè entressin en l'operació. El traspàs estava apuntalat per 40 milions d'euros, amb acord absolut amb el migcampista, per un període de quatre anys.

Després del partit de dimarts a la nit en què el Niça va tornar a perdre per 0-2 contra el Nàpols (4-0 en el total), la qual cosa el va eliminar en la fase prèvia de la Lliga de Campions, el club blaugrana es va fer enrere en la contractació.

Davant aquesta nova situació, el Barcelona, que ha perdut a un dels seus millors jugadors en atac, com és Neymar (fitxat pel PSG), segueix amb només tres incorporacions, les de Nélson Semedo (30 milions, Benfica), Gerard Deulofeu (12, Everton) i Paulinho Becerra (40, Guangzho).

Per altra banda el primer equip va recuperar ahir l'activitat després d'un dia de descans i es va tornar a exercitar en el camp d'entrenament de la seva Ciutat Esportiva per preparar el partit de dissabte a Mendizorroza contra l'Alabès. Luis Suárez va seguir amb el seu programa particular per recuperar-se de la seva lesió, que el tornarà a deixar un altre partit fora de la convocatòria.