L'Olot va anunciar ahir que el partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Alcoià es disputarà dimecres que ve a les 7 de la tarda. El club garrotxí ha pres aquesta decisió per no coincidir amb el pregó d'inici de les Festes del Tura, que anirà a càrrec de Pere Ribes, col·laborador de les transmissions de futbol de Ràdio Olot, amb el suport del periodista de RAC-1 Joan Maria Pou, el locutor dels partits del FC Barcelona en aquesta emissora. L'Olot havia proposat al matí a l'Alcoià programar el partit per dijous, però els alacantins ho van rebutjar al·legant que hauran d'afrontar un llarg viatge i que tenen jornada de lliga tant aquest cap de setmana com el següent.

Les Festes del Tura s'obriran dimecres que ve amb la cercavila (17.45) i el pregó (21.00) com a activitats destacades de la jornada. Vista la negativa de l'Alcoià de jugar dijous, l'Olot ha apostat per programar el partit a les 7 de la tarda, entre un i altre acte. Mentre a les oficines del club es feien les gestions necessàries per programar el partit sense coincidir amb el pregó del Tura, la plantilla arribava a casa amb la satisfacció d'haver eliminat l'Olímpic de Xàtiva dimecres a la tanda de penals (4-5) després que al final dels 120 minuts de joc el marcador registrés un empat a un.

En la segona ronda el rival serà l'Alcoià, que havia quedat exempt. Aprofitant la visita del conjunt alacantí, l'Olot celebrarà el 50è aniversari de l'eliminatòria d'ascens per pujar a Segona precisament contra aquest mateix rival (temporada 1966-1967). Els socis tindran l'entrada de franc amb el seu carnet, mentre que la localitat de general tindrà un preu de 12 euros.

L'Olot aposta aquesta temporada per la Copa. Per als equips de Segona B i Tercera, aquesta competició té l'atractiu que els pot emparellar amb un rival de Primera que disputi competició europea. Per aconseguir-ho, però, els garrotxins encara haurien de superar un parell d'eliminatòries més, la que els enfrontarà a l'Alcoià i una altra. Per al porter Ginard, un dels protagonistes del partit de dimecres a Xàtiva, aturant un dels cinc penals que va llançar l'Olímpic, seguir vius a la Copa «ens dona ànims i ens va bé, sobretot després de la derrota contra el Sabadell en l'anterior jornada de lliga». Ara l'Olot ja té al cap el partit contra el Badalona del proper diumenge (19.00). Els badalonins també van jugar Copa dimecres, quedant eliminats en el seu cas per l'Elx també a la tanda de penals després d'un empat a dos.