Elizabeth Swaney va acabar en la última posició en les fases de classificació de la prova femenina de ski halfpipe després de completar la seva actuació sense intentar cap truc a cap de les dues mànegues que va realitzar.

L'esquiadora, nascuda als Estats Units però competint per l'equip hongarès va obtenir una nota de 31,40 punts, 13,60 menys que la penúltima classificada, la danesa Laila Friis-Salling que va caure en les seves proves.

Després de la seva increïble actuació, la californiana va declarar que "estava molt disgustada amb la seva desqualificació però que estava contenta per poder haver participar després d'haver practicat la seva velocitat per intentar anar cada cop més alt i fer més voltes. "

Swaney va aconseguir estar present als Jocs utilitzant un buit legal al reglament que assegura la plaça a tots aquells competidors que hagin participat en totes les rondes de classificació per a la Copa del Món sense fallar. Una situació provocada per l'escassetat de participants i un reglament molt tou.