El Bàsquet Girona va recuperar ahir a la pista del Sant Josep de Badalona la seva millor versió, assolint una convincent victòria contra un rival directe. D'aquesta manera els de Quim Costa atrapen el Masnou en la segona posició amb un balanç de 15 triomfs per 7 derrotes. Els del Maresme, a més, juguen aquest vespre a la pista del Quart (19.00). El partit d'ahir a Badalona ja va semblar sentenciat amb la fulgurant sortida dels gironins (5-17 al final del primer quart), però segurament la clau cal buscar-la en un tercer quart, on el Bàsquet Girona va excel·lir amb un parcial de 17-30. A falta de quatre jornades per acabar la fase regular els de Fontajau segueixen amb totes les opcions d'acabar entre els dos primers classificats i optar a jugar la fase d'ascens a LEB Plata. Els altres dos representants gironins de la categoria afronten avui els seus partits. El Quart s'enfrontarà al Masnou (19.00) mentre que el Salt rep el Pardinyes (18.45) obligat a guanyar per trencar la seva nefasta ratxa de resultats.

Ahir, per altra banda, a la Copa Catalunya, el CEB Girona va derrotar el Ciutat Vella (80-69) i se situa en vuitena posició a la classificació (9-12).