L’ATP Challenger Eurofirms Girona posa a prova els principals candidats al títol

Els caps de sèrie, amb el vigent campió Ivan Gakhov, debuten avui al torneig que es disputa al Club Tennis Girona

Bernabé Zapata Miralles supera en dos sets a Oriol Roca Batalla en el gran partit d’una jornada de dilluns marcada per la pluja

Bernabé Zapata Miralles va imposar-se en el partit de la jornada de dilluns.

Bernabé Zapata Miralles va imposar-se en el partit de la jornada de dilluns. / EUROFIRMS GIRONA-COSTA BRAVA

Redacció

Ahir es van disputar els sis últims partits de la fase prèvia de l’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava, que s’està disputant aquests dies al Club Tennis Girona. En una jornada marcada per la pluja, que va obligar a suspendre uns quants partits, també es van poder jugar els dos primers duels de la fase final, en què el gran protagonista va ser Bernabé Zapata Miralles. El tennista valencià, cap de sèrie número sis, va superar en dos sets al català Oriol Roca Batalla (7-6/6-3).

D’altra banda, Dani Rincón, jove promesa de la Rafa Nadal Academy i Carlos Taberner es van enfrontar en l’últim partit del dia, el qual es va haver d’interrompre amb un 3-3 en el marcador al primer set i no es va poder reprendre, tenint en compte que les condicions meteorològiques no van millorar.

A la fase prèvia, que donava accés a les últimes sis places del quadre final, van perdre els dos tennistes catalans que hi participaven. Per una part, Nikolás Sánchez Izquierdo va caure en tres sets davant el vigent subcampió, Gastao Elias (6-4/0-6/4-6); de l’altra, David Jordà Sanchís també va cedir en tres sets davant una de les sensacions del torneig, Abdullah Shelbayh (6-4/6-7/3-6). 

Tots els caps de sèrie en acció

Després de tancar un dilluns marcat per la fase prèvia, avui arriba el moment dels caps de sèrie de l’ATP Challenger Eurofirms Girona. Es podrà viure una jornada d’allò més emocionant amb els enfrontaments dels principals candidats al títol del torneig.

Serà el torn del millor català del rànquing, Albert Ramos, a més de Pedro Martínez, Cristian Garín o Pablo Llamas, a banda del vigent campió del torneig Ivan Gakhov, que també farà el seu debut en aquesta edició. 

Ramos jugarà a partir de les 13:00 hores, mentre que a Gakhov se l’espera una mica abans. Hi ha previstos una catozena de partits per al dia d’avui.

L’ATP Challenger Eurofirms Girona va arrencar el passat diumenge i s’allargarà fins aquest diumenge de Pascua, quan es coneixerà el nou campió. El torneig ha passat de 75k a 100k en la seva segona edició i té l’objectiu d’anar creixent. L’entrada al Club Tennis Girona és gratuïta.

TEMES